Classic Car Week

Siljansbadets Camping är en familjecamping med åldersgräns på 25 år, vid incheckning måste alla (camping och stugor) skriva på ett kontrakt där man bekräftar att man tagit del av våra regler, följer man inte reglerna har vår personal eller vakter, tillfälligt anställda av oss rätt att avvisa störande gäster.


Incheckning på förbokadcampingplats är från kl 12.00, utcheckning är senast kl. 12.00.

Till campigplatserna får man ha max 1 bil per plats.

Har man extra bilar med sig, får man parkera dem på vår gästparkering.


I mitten av vecka 30, tidpunkt kan variera, när vi får fullt, inför vi kösystem för att få elplats på campingen. När man kommer till oss får man checka in på en plats utan el, först då får man sitt könummer. På vägen in mot Siljansbadets camping råder parkeringsförbud, man får alltså inte stå i kö där. Man kan då bli bötfälld.


Kl.11.00, 13,00 och 15,00 har vi sedan utrop av elplatser som blivit lediga. Efter sista upprop kan könumret bytas ut mot könummer nästa dag, den som står först i kö då, står fortfarande först i kö följande dag. Man måste finnas på plats vid utrop och ha sin kölapp med sig.


Om platsen man blir tilldelad inte är till belåtenhet, får man ställa sig sist i  kön igen. Om vi har fullt på platserna utan el, får man ändå inte parkera på infartsvägen.


Våra parkeringar i infartsområdet är ej heller avsedda för kö, där finns plats för tillfälliga besökare av campingen och badgäster. På dessa parkeringar får inte husvagnar och husbilar köras in.


Du vet väl att du kan förboka plats på campingen, och slippa köa? Först till kvarn gäller.


Förbokning av camping fungerar på så sätt att man som boende gäst har rätt att boka om sin plats till kommande år. Vi har rätt att neka ombokning om man misskött sig i och kring platsen. Man blir inte automatiskt ombokad, senast vid avresa måste en bokningsblankett fyllas i och lämnas in i receptionen.

Man måste boka minst 10 nätter.


De platser som ej bokats om släpps 15/1 2019.

CCW-Band-Camping

Vi har CCW-camping i samband med Classic Car Week, ett eget område på campingen, elplatserna 501-550 används för detta. Dessa platser ligger så till att man inte behöver passera infartsbommen, längs infartsvägen mot campingen.


För att få boka plats på CCW-området krävs det att man även bokar minst ett Classic-band. Bandet kostar 900 kr/person, och bokas direkt vid bokning av platsen. Bokas och betalas bandet före 30/4 kostar det 800 kr, och då ingår CCW T-shirt, som hämtas på plats under Classic Car Week på CCW-kansliet, mot uppvisande av voucher som man får vid incheckning på campingen. För ungdomar 12-18 år, när målsman köpt band, kostar 100 kr/person. (T-shirt ingår ej)


Ordinarie prislista för elplats gäller.


Läs mer om vilka förmåner du har som CCW-band-gäst på  www.classiccarweek.com 

Samma bokningsregler gäller på dessa platser som på våra övriga bokningsbara platser, minimum 10 nätter och åldersgräns på 25 år, platserna är 10x10 m. och har 10 amp. i stolpen.

CCW-camping bokas endast över telefon eller mail, alltså inte on-line.


Till 2019 kan du som gäst boka om din CCW-plats genom att fylla i en ombokningslapp i receptionen, detta måste göras på plats innan hemfärd.

Kvarvarande bokningsbara platser släpps 15 januari.

0248-561 18 info@siljansbadet.se

 

Stugor

Bokade stugor under Classic Car Week har man rätt att boka om till kommande år, det är viktigt att man som gäst fyller i våra särskilda ombokningsblanketter som finns i receptionen. Ingen stuga bokas om automatiskt. Vi har rätt att neka ombokning i de fall man misskött sig i och omkring stugan.