Stäng

Föreläsning "barnidrott på barns villkor"

Mora Parken i samarbete med Fysio-outdoor bjuder in till en gratis föreläsning med idrottsläkaren Klas Östberg den 21 november kl. 18.30–20.00. 


De flesta föräldrar blir idrottsföräldrar. För några blir det ett tillfälligt inhopp, för andra är idrotten själva navet i familjelivet. Oavsett vilket behöver vi prata mer om hur vi vill att barnens idrott ska vara. Hur ska man träna barn och ungdomar för att låta dem utvecklas på bästa sätt och vad bör man undvika?

Välkommen till en lärorik föreläsning med temat ”Barnidrott på barns villkor”!

  • Föreläsare: Klas Östberg, en av Sveriges mest erfarna idrottsläkare. Han har arbetat för den svenska OS-truppen vid flera olympiader och dessutom varit landslagsläkare för de svenska skidskyttarna under många år. Klas brinner för barnidrott på barns villkor. På föreläsningen kommer han att prata om idrott ur ett barn- och vuxenperspektiv och skillnader i dessa. Föreläsningen utgår från hans bok ”Barnidrott - ingen lek”.


  • Målgrupp: Föreläsningen riktar sig till ledare, lärare, föräldrar, barn och ungdommar och alla övriga intresserade.


Föreläsningen är kostnadsfri men köp gärna boken och ta del av mera kunskap. Boken kommer säljas på plats till ett rabatterat pris!

Plats är stora salen på Mora Parken. Dörrarna öppnas kl. 18.00


Inbjudan:

42528204_1788979611149353_4113612417890516992_o.jpg

Maila till  info@fysio-outdoor.se om du önskar inbjudan som pdf.