Att tänka på inför besöket till vattenlandet

Att tänka på inför ett besök på vattenlandet

Vi har nu under en tid arbetat med och tagit fram en policy som vi hoppas alla gäster på badlandet kommer följa för alla besökares trevnad. Vänligen läs igenom nedanstående innan ni besöker oss.

 Reglerna är som följer.

  1. Ta ansvar för dina barn. Om du tar med dig barn till badlandet, se till att hålla ett öga på dem hela tiden. Se till att de förstår vikten av att följa reglerna och inte bete sig på ett sätt som kan orsaka skada på varken dem själva eller andra.
  2. Respektera andra gäster. Var artig och respektfull mot andra gäster på badlandet. Undvik att störa dem genom att spela hög musik eller genom att vara för bullrig. Ta hänsyn till andra när du rör dig runt på badlandet och var noga med att inte ockupera mer plats än du behöver.
  3. Håll badlandet rent. Släng alltid skräp i sopkorgarna som finns på badlandet. Lämna inte skräp liggande på marken eller vid poolområdena. Om du ser skräp som någon annan har slängt, hjälp till att plocka upp det och släng det på rätt ställe.
  4. Var försiktig. Var försiktig när du rör dig runt på badlandet och undvik att springa eller klättra på farliga platser. Följ de säkerhetsinstruktioner som finns och se till att alla i din grupp är medvetna om dem.
  5. Håll uppsikt över saker. När du besöker vårt badland är det viktigt att hålla uppsikt över dina prylar. Lämna inte dina värdesaker obevakade på marken eller i omklädningsrummet. Ta med dem till poolområdet och placera dem på en stol bredvid dig eller i ett låsbart skåp.

Genom att följa dessa tips kan du hjälpa till att skapa en säker och trevlig upplevelse för dig och alla andra på badlandet.

Dessvärre glömmer gäster allting ifrån bilnycklar och mobiler till plånböcker varje år. Vi har till och med hittat en sänksåg av märket Festool efter stängning i poolen en gång. Hade vi haft snickare på besök hade det kanske kunnat förklaras, men det hade vi inte haft på flera månader. Så se till att hålla uppsyn över både människor och saker.

Övriga nyheter.

I år kommer vi bygga ut parkeringen i år med 200 nya platser, samt öppna en ny restaurangdel där vi kommer servera kalla drycker, frukt, wraps, pizza och hamburgare till våra gäster. Vill ni fira in mormors 80-års födelsedag på badlandet? Hör av er och boka en helkväll.

Med vänliga hälsningar,

Kenta & Maggan på Badlandet